Browse By

Google Error?

Pagi ini saya cuba untuk membuat carian di Google, namun ralat ini yang muncul. Saya kurang pasti apakah maksud ralat yang dipaparkan ini, tetapi nampaknya ia telah mengagalkan usaha saya untuk mencari apa yang saya kehendaki menerusi Google. Pilihan kedua adalah Yahoo, tiada masalah setakat ini. Adakah anda menghadapi masalah yang sama?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • http://syia.blogspot.com syia

    uiks.. x de la pulak

    syia’s last blog post..tengok wayang orang semayang jumaat?

  • http://www.mohdhafez.net hafez

    ermm…mungkin ada something di dalam laptop saya, perlu investigate segera ni….

  • http://www.shahdila.com adila

    salam kenal…
    m, line kat umah saya ok jer…tak der la pulak kuar error macam tu…
    dah dapat tau kenapa?

  • http://www.mohdhafez.net hafez

    masih belum dapat dikenal pasti lagi puncanya…. 🙁